menu

dimarts, 8 de maig del 2012

III Congrés d'Alimentació Saludable i prevenció a la Obesitat

Avui s'ha celebrat el III Congrés Escolar per promoure els bons hàbits alimentaris entre els alumnes de 5è de Primària de dues escoles de Barcelona i una de Llinars del Vallès.

És evident que sense una bona educació nutricional des de ben petits és més difícil prendre consciència de la importància de seguir una dieta sana i equilibrada.

Per aquest motiu, des del col·lectiu de professionals de la nutrició i de la salut, considerem que s'hauria de donar molta més èmfasi en aquest gran tema dins les aules a les escoles.


Avui, 8 de Maig del 2012, a la Facultat de les Ciències de la Salut Blanquerna (URL) de Barcelona, hem aconseguit que 150 alumnes de 10 i 11 anys hagin marxat a casa amb més coneixements de nutrició i amb moltes idees per poder menjar aliments de manera divertida. S'han creat grups de 15 nens i cadascun ha fet un taller diferent tutoritzat amb equips de nutricionistes.

En el nostre grup, format per l'Anaïs Capilla, la Pia Sarrió i jo mateixa, s'ha realitzat un taller titulat "Pocions Vitamíniques". Hem ensenyat als alumnes com poder consumir fruites i verdures d'una manera molt diferent a l'habitual i divertida:

1. Batut de plàtan amb suc de taronja i una mica de llet

2. Liquat de pastanagues amb pomes i unes gotes de julivert

3. Batut de maduixes amb iogurt i un toc de llimona


La veritat és que els ha encantat i tots han volgut repetir!! :)


Artículo en Castellano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada