Batut de pera |
Pensant amb tota aquella gent que té dèficit de DAO donaré alguns exemples d'uns batuts boníssims baixos en histamina:
1. Batut de mango: 1 mango + 1 iogurt de soja + 100ml d'aigua
Treure la polpa del mango i posar-la en una batedora. Barrejar-ho amb l'aigua i el iogurt fins formar un batut homogeni. Es pot servir amb una fulla de menta.
2. Batut de pera i poma: 2 peres + 100ml de suc de poma + 100ml de beguda de soja
Pelar les peres i batre-les amb el suc de poma i la beguda de soja. És molt suau i refrescant.
Aquests altres batuts contenen una mica més d'histamina, per això seria interessant prendre abans un complement de DAO exògena:
3. Batut de mango, maduixes i pinya: 1 mango + 30g de maduixes + 2 talls de pinya + 1 iogurt natural + 75ml de beguda de soja
Pelar el mango i la pinya. Rentar les maduixes i treure el rave. Barrejar tots els ingredients excepte la beguda de soja i passar-los per la batedora fins que quedin cremosos. Afegir-hi la beguda vegetal i servir.
4. Batut de fruits del bosc i plàtan: 1 plàtan + 150g de gerds + 150g de nabius + 2 cullerades soperes de iogurt natural + 50ml de beguda de soja
Rentar les fruites del bosc i pelar el plàtan. Barrejar tots els ingredients i batre-ho. Si queda massa espès es pot anar afegint beguda de soja fins que la textura sigui la desitjada.
Artículo en Castellano
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada