menu

dilluns, 15 d’octubre del 2012

Menjar abans de l'entrenament

És vital que abans de fer exercici es faci una ingesta de nutrients, ja que ajudaran a millorar el rendiment de l'entrenament i canviaran directament la composició del cos, incrementant el número de calories que es cremen i disminuint les que s'emmagatzemen. 

No és bona idea fer una gran ingesta just abans d'entrenar perquè podria ocasionar un estrés gastrointestinal o si més no, el rendiment es veuria afectat per la disminució del rec sanguini, ja que es dirigiria a l'estómac enlloc d'arribar a les extremitats.

El temps ideal que s'hauria de comptabilitzar per la ingesta pre-exercici, per maximitzar el rendiment de l'entrenament, és de 2 a 4 hores. Dues hores és un interval suficient perquè es buidi l'estómac d'un àpat de volum mig. 

Els hidrats de carboni són els nutrients més importants en aquest moment. Es recomana assegurar 100g d'hidrats de carboni dins les 4 hores anteriors (sempre que es tracti d'una sessió de treball dur). En aquest àpat caldria potenciar sobretot el consum de fruites i cereals.


Artículo en Castellano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada