Aquesta fruita de
color rubí, originaria dels Països de l’Est i d’Orient, i dolça de gust, destaca per tenir poques calories degut al
seu baix contingut en sucres i gran quantitat d’aigua.
És una font molt important de fòsfor, un mineral imprescindible pel bon funcionament de l’activitat muscular, les connexions nervioses i essencial perquè es formin, es desenvolupin i es mantinguin els ossos i les dents; com el plàtan, però amb la diferència que la magrana és més lleugera i apte per persones amb Dèficit de DAO.
Altres components destacables són la vitamina C, el calci i els tanins. Aquests últims són uns compostos hidrosolubles de textura aspre i sabor amarg amb propietats astringents i antiinflamatòries, per això és recomanable preparar infusions a partir de pell de magrana en episodis de diarrea, ja que és la zona on hi trobem més concentració.
Artículo en Castellano
És una font molt important de fòsfor, un mineral imprescindible pel bon funcionament de l’activitat muscular, les connexions nervioses i essencial perquè es formin, es desenvolupin i es mantinguin els ossos i les dents; com el plàtan, però amb la diferència que la magrana és més lleugera i apte per persones amb Dèficit de DAO.
Altres components destacables són la vitamina C, el calci i els tanins. Aquests últims són uns compostos hidrosolubles de textura aspre i sabor amarg amb propietats astringents i antiinflamatòries, per això és recomanable preparar infusions a partir de pell de magrana en episodis de diarrea, ja que és la zona on hi trobem més concentració.
Artículo en Castellano
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada